Cea mai lungă rampă AUSBAU pentru compania Coca-Cola

Am produs două rampă mobilă cu o capacitate de ridicare de 8 și 10 tone conform comenzii clientului pentru compania Coca-Cola.

În plus față de rampele hidraulice standard, AV-exim oferă fabricarea de rampe mobile AUSBAU în funcție de caracteristicile individuale, concentrându-se pe nevoile clientului.

Compania Coca-Cola a necesitat o rampă specială de 8 tone pentru descărcarea unei nave container. Luând note de toate cerințele, echipa noastră de proiectare și inginerie a proiectat cea mai lungă rampă mobilă de încărcare AUSBAU la comandă.

Rampă mobilă AUSBAU-SPCL8-2SLext-SRS

Suma totală a lungimii sale este de 17300 mm. Construcția unică permite stivuitorului să se miște liber între sol și camion. La cererea clientului, carosabilul rampei este realizat din rețea antiderapantă. Astfel, rampa poate fi utilizată în siguranță în orice perioadă a anului.

De asemenea, a fost produsă o altă rampă mobilă pentru client cu o capacitate de încărcare mai mare de 10 tone și parametri crescuți: lungimea drumului este de 12 m, lungimea platformei orizontale este de 2,5 m și lățimea este de 2,2 m.

Rampă mobilă de încărcare AUSBAU-SPCL10-2SL

Ambele rampă mobilă sunt echipate cu picioare de susținere reglabile care oferă rigiditate în construcție și asigurare suplimentară în timpul încărcării sau descărcării.

Sună înapoi
Vă rog, Completați formularul de mai jos și vă vom contacta cât mai curând posibil
Dați întrebare
Vă rog, scrieți domenii sau trimiteți o cerere de e-mail: mail@ausbaurampa.ro