Munca noastră în timpul pandemiei COVID-19

Stimate client și toți partenerii,

 

Numele meu este Andrii Voievodin, fondator și coproprietar al companiei AV-exim, care are o experiență de 13 ani în fabricarea și vânzarea de echipamente pentru depozite sub marca AUSBAU.

În acest timp furtunos, dorim să vă informăm că lucrăm în deplină responsabilitate față de clienții și partenerii noștri.

Toți membrii echipei noastre de birou lucrează de la casele lor, astfel încât să putem gestiona toate solicitările partenerilor noștri la fel ca atunci când lucram de la birou. Acești pași au fost planificați de noi în avans și am început să externalizăm activitatea înainte ca guvernul să emită reglementările respective.

Toate cele trei fabrici noastre funcționează în mod normal, ținând cont, desigur, de măsurile de siguranță, astfel încât să putem face comenzile dvs. la timp. Am început pregătirile pentru munca în criză în februarie 2020, așa că acum suntem absolut pregătiți și putem garanta îndeplinirea obligațiilor noastre.

Ne-am echipat instalațiile în prealabil cu piesele critice necesare pentru nevoile de 8-12 luni la nivelul maxim de producție, așa că suntem încrezători că avem suficient material pentru o producție fiabilă non-stop.

Am pregătit stocul celor mai populare modele, astfel încât să le putem expedia rapid și să avem marjă de siguranță pentru orice imprevizibilitate.

Am încheiat acorduri cu companii de expediție, care respectă pe deplin măsurile de siguranță, astfel putem gestiona toate transporturile noastre la timp.

Rezumat:

  • Birou OK
  • Producție OK
  • Stoc OK
  • Logistica OK

Vă dorim tot binele, să fiți sănătoși și suntem încrezători că omenirea va deveni mai puternică după o astfel de criză!

 

Din Ucraina cu dragoste,
Andrii Voievodin și toată echipa companiei AV-exim

Sună înapoi
Vă rog, Completați formularul de mai jos și vă vom contacta cât mai curând posibil
Dați întrebare
Vă rog, scrieți domenii sau trimiteți o cerere de e-mail: mail@ausbaurampa.ro