Peste 50 de rampe AUSBAU au fost livrate în diferite regiuni ale României

În perioada de 15 ani de activitate a firmei noastre în domeniul echipamentelor de încărcare pe piața românească, peste 50 de firme de producție, comerț, logistică și alte firme din această țară au devenit utilizatori ai produselor AUSBAU.

Fiind unul dintre liderii în producția echipamentelor de încărcare, firma noastră efectuează în mod regulat livrări de produse AUSBAU în ROMÂNIA și în alte țări ale Uniunii Europene. Clienți ai firmei AUSBAU au devenit mari corporații internaționale precum HELL ENERGY SRL, DISTRIB EXPERT SRL, SC Logistic Business Solutions SRL, Dinamic 92 Distribution SRL, Coca-Cola, Samsung.

Rampa mobila AUSBAU

Noi fabricăm rampe mobile și staționare, echipamente de depozitare și atașamente și accesorii pentru stivuitoare cu furcă. Faptul că deținem propria bază de producție ne permite să controlăm nu numai calitatea produselor livrate, ci și să oferim clienților noștri prețuri competitive și livrare rapidă.

Prioritatea activității echipei noastre este cooperarea pe termen lung cu partenerii. Încrederea clienților noștri, care s-a format de-a lungul anilor de activitate de succes a firmei, este importantă pentru noi. Suntem întotdeauna concentrați pe rezultatele care pot satisface dorințele clientului.

Sună înapoi
Vă rog, Completați formularul de mai jos și vă vom contacta cât mai curând posibil
Dați întrebare
Vă rog, scrieți domenii sau trimiteți o cerere de e-mail: mail@ausbaurampa.ro