Proiect special neobișnuit de rampă de încărcare și platformă pentru mașini grele

Nu este pentru prima dată când compania noastră produce rampa incarcare/descarcare pentru utilaje grele, dar această comandă poate fi numită unică.

Filiala poloneză a unei companii internaționale bine cunoscute care produce stivuitoare telescopice a apelat la noi pentru a găsi o soluție pentru încărcarea unor astfel de echipamente în vederea transportului ulterior. Rezultatul muncii inginerilor noștri a fost o rampa de incarcare fixe și o platformă specială care pot fi combinate într-o singură structură de 19 metri.

rampa incarcare

Pe lângă capacitatea de încărcare crescută de 30 de tone și dimensiunile standard modificate, opțiuni suplimentare fac ca rampa și platforma să fie speciale. Setul de opțiuni HA2-WL2 pentru platforma de încărcare constă în două perechi de picioare telescopice care pot fi ajustate în înălțime și roți pentru deplasarea locală. Rampa de incarcare fixe are, de asemenea, opțiunea HAWL — o pereche suplimentară de picioare telescopice cu roți. Atât rampa de încărcare, cât și platforma au opțiunea HR — o balustradă de siguranță suplimentară cu o înălțime de 1100 mm.

Rampa fixe

Acesta este doar un exemplu al abordării noastre profesionale și individuale a nevoilor clienților. Rampele de descărcare speciale AUSBAU sunt o soluție unică și de înaltă calitate care nu dezamăgește!

Sună înapoi
Vă rog, Completați formularul de mai jos și vă vom contacta cât mai curând posibil
Dați întrebare
Vă rog, scrieți domenii sau trimiteți o cerere de e-mail: mail@ausbaurampa.ro