Rampa mobila de încărcare la comanda pentru o companie din Olanda

Rampe mobile de încărcare la comanda sunt soluția perfectă pentru optimizarea proceselor logistice. Vă alegeți propria capacitate de încărcare, lățimea rampei și mulți alți parametri, în funcție de nevoile dumneavoastră.

Noul nostru client este o companie specializată în producția de bunuri pentru sănătate și agrement. Am primit o comandă pentru a produce o rampă mobile cu gard detașabil și cu o lățime a carosabilului mărită la 2250 mm în loc de 2000 mm în mod standard.

Rampa mobila de încărcare la comanda pentru o companie din Olanda_1

Ca opțiune, clientul a ales o suprafață galvanizată a rampei, care protejează metalul împotriva coroziunii și, astfel, prelungește durata de viață a produsului, păstrând în același timp aspectul comercializabil al acestuia. De asemenea, rampa a fost echipată cu o pereche suplimentară de roți pentru a îmbunătăți stabilitatea.

AUSBAU este un producător și furnizor de încredere de echipamente de depozitare. Livrăm echipamente în peste 35 de țări din întreaga lume. Producem rampe mobile de încărcare la comanda pentru a satisface orice cerințe ale clienților. Lucrăm pentru calitate și rezultate. Avem mulți ani de experiență de cooperare cu companii din întreaga lume și am primit multe referințe pozitive pentru calitatea produselor noastre.

Managerii noștri vor fi bucuroși să vă sfătuiască și să vă ajute să alegeți echipamentul de depozitare potrivit pentru a vă îmbunătăți procesele de încărcare și descărcare.

Sună înapoi
Vă rog, Completați formularul de mai jos și vă vom contacta cât mai curând posibil
Dați întrebare
Vă rog, scrieți domenii sau trimiteți o cerere de e-mail: mail@ausbaurampa.ro